Användarkonto

 • Hur kan jag registrera mig?

  För registreringen har du flera möjligheter: Du kan registrera dig på startsidan med den grå knappen ”Logga in” på höger sida. Klicka på knappen ”Registrera”. Alternativt kan du även registrera dig i HERMA Etikettassistent online i menyn under ”Registrera”.

  Vid den första registreringen är det nödvändigt att du lämnar några uppgifter. Dessa uppgifter används uteslutande för förvaltning av ditt personliga konto. HERMA dataskyddsbestämmelser, som du kan läsa vid registreringen, gäller.

  Av säkerhetsskäl får du en bekräftelselänk via e-post. Efter att ha klickat på denna länk är ditt konto aktiverat och du kan nu även använda onlinefunktionerna i HERMA Etikettassistent online.

  Om du inte hittar något bekräftelsemeddelande i din inkorg, tittar du även i din skräppostmapp. Logga nu in med din e-postadress och ditt personliga lösenord. "

   

   

 • Hur kan jag logga in?

  För inloggningen har du flera möjligheter: Du kan logga in på startsidan med den grå knappen ”Logga in” på höger sida. Ange din e-postadress och ditt lösenord. Alternativt kan du även logga in i HERMA Etikettassistent online i menyn under ”Logga in”.

  Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det via länken ”Har du glömt lösenordet?”. Ange din registrerade e-postadress, så får du ett e-postmeddelande med en länk till återställningen av lösenordet.

  Tipp: Sie können den Login auch speichern, dann müssen Sie sich nicht jedes Mal neu anmelden.

   

   

 • Hur kan jag logga ut?

  Du kan logga ut i menyn under ”Logga ut”. Om du har sparat dina inloggningsuppgifter på din dator, raderas dessa också.

 • Jag har glömt mitt lösenord, vad kan jag göra?

  Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det via länken ”Har du glömt lösenordet?”. Ange din registrerade e-postadress, så får du ett e-postmeddelande med en länk till återställningen av lösenordet.

 • Hur kan jag radera mina mallar?

  Det går alltid att radera mallar som sparats online. Klicka på filsymbolen och välj ”Öppna fil online”. Här listas alla mallar som du sparat online och som kan raderas manuellt via ”Radera fil”.